Працівники поліції поспілкувалися з батьками школярів на Тячівщині

Працівники поліції поспілкувалися з батьками школярів на Тячівщині
Педагоги Широколузької загальноосвітньої школи організували загальношкільні батьківські збори. Бесіду про якість відвідування занять, відповідальність за вчинки дітей та запобігання булінгу вела інспектор поліції Мирослава Грежинець.

 

Багатогранний навчально-виховний процес у навчальних закладах різного типу та в родинах неможливий без комплексного підходу. Саме тому педагогічний колектив Великолузької школи систематично організовує круглі столи та бесіди на актуальні теми як з учнями школи, так і з їхніми батьками.

Сьогодні, 23 квітня, вчителі спілкувалися з батьківським комітетом школи. До участі в розмові запросили й інспектора сектору ювенальної превенції Мирославу Грежинець. 

Лейтенант поліції роз’яснила присутнім батькам юридичний аспект їхньої відповідальності за дії і вчинки їхніх дітей. Тема розмови стосувалася проявів насильства над дітьми в сім’ях, прав і свобод дитини, дотримання батьками своїх обов’язків. Особливий наголос поліцейська зробила на уважності дорослих до психологічного стану і потреб дітей, особливо підлітків. Не оминули співрозмовники і теми булінгу та обставин його виникнення в учнівському колективі.   

Крім того, одним із питань зборів було обговорення якості відвідування уроків учнями. Із цього приводу інспектор поліції не лише поспілкувалася із запрошеними на зібрання, але й відвідала одну з облікових сімей.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

23 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів