В Ужгороді відбувся семінар юристів держлісгоспів

В Ужгороді відбувся семінар юристів держлісгоспів
Професія юриста потребує постійного вдосконалення, оновлення знань, особливо в Україні, де закони змінюються мало не щодня. Проте, дуже важливо, особливо у щоденній діяльності державних лісогосподарських підприємств, отримувати вірогідну і необхідну інформацію з вуст від фахівців. Відтак, у суботу, 21 квітня, в конференц-залі Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства відбувся семінар.

 

Головна тема – «Нові процесуальні кодекси-2018».Сьогодні таку допомогу працівникам закладів надають юристи Львівської обласної організації Профспілки працівників охорони здоров’я України, які завжди слідкують за всіма новинами законодавства України.

Серед присутніх – суддя-спікер Господарського суду Дніпропетровської області Олександр Крижний, суддя Яремчанського районного суду Івано-Франківської області Андрій Іванов, головний юристконсультант ДП «Закарпатліссервіс» Андрій Левицький та юристи державних лісосгосподарських підприємств.

Вітальним словом семінар відкрив суддя Господарського суду Дніпропетровської області Олександр Крижний, який наголосив на важливості роботи юристів у забезпеченні діяльності лісомисливської галузі та ознайомив учасників семінару із новими правилами господарського процесу та поділився власним досвідом розгляду судових справ актуальних для лісової галузі.

Програма семінару була дуже насиченою.

У свою чергу Іванов Андрій, суддя Яремчанського районного суду Івано-Франківської області, член Правління Асоціації розвитку суддівського самоврядування розповів про новели Цивільного процесуального кодексу України та першу судову практику застосування процесуального законодавства.

За словами головного юристконсультанта ДП «Закарпатліссервіс» Андрія Левицького, учасники семінару спільно з лекторами активно обговорювали юридичні питання, що виникають в діяльності юрисконсультів лісогосподарських підприємств та ділилися своїм досвідом ведення судових справ.

Завершуючи захід Олександр Крижний висловив спільну думку, що набуті знання, вивчений досвід, живе спілкування дало максимальний ефект для ґрунтовного розуміння проблем, які стоять перед лісовою галуззю, а проведення семінару дало змогу юрисконсультам підвищити свій рівень знань цивільного та господарського процесуального законодавства та ознайомитися з практичними аспектами розгляду судових справ практикуючими суддями.

Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства сподіваються, що з допомогою таких семінарів буде надаватися правомірна, своєчасна консультативна юридична допомога практикуючим суддям.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

 

23 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів