Вихованці ужгородського коледжу культу та мистецтв «підковані» правилами безпеки життєдіяльності

Вихованці ужгородського коледжу культу та мистецтв «підковані» правилами безпеки життєдіяльності
Для того, аби підлітки знали та дотримувалися елементарних правил безпеки життєдіяльності, фахівці ДСНС відвідують з профілактичними заняттями усі навчальні заклади краю.

 

Сьогодні, 23 квітня в рамках проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності, ужгородські рятувальники провели пізнавальний захід в Ужгородському коледжі культури та мистецтв. Усе дійство відбувалося на подвір’ї навчального закладу.

Фахівець Ужгородського міськрайонного відділу, Іоанна Усенко, розповіла наскільки важливим для безпечного життя є дотримання відповідних правил і до яких непоправних наслідків призводить нехтування ними, також нагадала як користуватися вогнегасником у разі виникнення пожежі.

Поступово від теорії перейшли до практичної частини, яка є найцікавішою для підростаючого покоління. На подвір’я коледжу приїхав пожежний автомобіль MAN. Під час показу спецтехніки підлітки із неабиякою зацікавленістю розглядали автомобіль та аварійно-рятувальне обладнання, на якому вогнеборці щодня виїхжають на ліквідацію надзвичайних ситуацій та подій. Також всі бажаючі мали змогу загасити умовну пожежу за допомогою подачі води в осередок горіння.

Життя і здоров’я дітей – одні з головних пріоритетів у роботі фахівців Служби порятунку. Тому для запобігання трагічних подій рятувальники і надалі проводитимуть просвітницьку роботу серед вихованців різних навчальних закладів.

У ДСНС України у Закарпатській області

Изображение 008.jpg

Изображение 003.jpg

 

Изображение 022.jpg

 

23 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів