Мукачівський злодій устиг викрасти гаманець з банківськими картками і розрахуватися ними за продукти

Мукачівський злодій устиг викрасти гаманець з банківськими картками і розрахуватися ними за продукти
Співробітники Мукачівського відділу поліції на крадіжці грошей з банківської картки та гаманця викрили вже судимого 19-річного місцевого мешканця. За обома фактами майнових злочинів у поліції розпочали слідство.

 

На лінію «102» надійшло повідомлення від 45-річного мешканця Мукачева про те, що невідомі з кишені його куртки по вулиці Підопригори викрали гаманець з грошима та дві банківські картки. 

В ході розслідування правоохоронці встановили, що під час відпочинку у місцевій кав’ярні, з кишені верхнього одягу мукачівця вже судимий молодий юнак викрав гаманець. За кілька днів краденою карткою хлопець вже встиг розрахуватись  у продуктовому магазині, знявши з чужого  рахунку близько 1800 грн.

Під час проведення розшукових заходів оперативники кримінальної поліції Мукачева встановили особу,  причетну до вчинення крадіжки. Ним виявився 19-річний місцевий юнак,  який вже мав судимості за вчинення майнових злочинів.

За фактом таємного викрадення чужого майна, що передбачено ч.1 ст.185 Кримінального  кодексу України у поліції розпочали розслідування. Поліцейські встановлюють причетність юнака до вчинення інших аналогічних злочинів на території міста.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

24 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів