Який фронт робіт сьогодні у комунальників та інших служб міста Ужгорода?

Який фронт робіт сьогодні у комунальників та інших служб міста Ужгорода?
Працівники підприємства «Закарпателектробуд» сьогодні в Ужгороді монтують нову лінію вуличного освітлення на вулиці Райдужній, відновлюють мережі на вулицях Миколаї Божук та Минайській, 29-31. Також проводять заміну ламп на вулицях Українській, 18, Болотинській.

 

Робітники «УжАгроміксу» косять схили Православної, Слов’янської та Київської набережних, зелені зони у Ротарі-парку, у сквері позаду будівлі ОДА, на вулиці Юрія Гойди. Продовжують садити квіти (чорнобривці і канни) на зеленій зоні транспортного кола на вулиці Миколи Бобяка.

Біля драмтеатру, на набережній Київській, вулицях Августина Волошина, Ференца Ракоці, Менделєєва, Дмитра Вакарова, Томаша Масарика (Островського), на Замкових Сходах зелені зони косять працівники підприємства «АВЕ-Ужгород». Це ж підприємство прибирає сьогодні стихійні смітники на вулицях Антонія Годинки, В’ячеслава Чорновола, Адама Міцкевича, проспекті Свободи, 31, а вночі з використанням спецтехніки прибирало набережні Незалежності, Київську, вулиці Дмитра Менделєєва, Юрія Гойди, Льва Толстого, Підградську, Швабську, Андрія Новака, Перемоги, транспортне коло на площі Богдана Хмельницького.

На вулицях Марії Заньковецької та Іштвана Сечені зелені зони косить «УжБудСервіс».

КШЕП косить на Загорській, Олександра Грибоєдова, ліквідовує стихійні сміттєзвалища на вулицях Айвазовського, Івана Панькевича, Івана Сільвая. Продовжують комунальники робити поточний ремонт вулиці Олександра Грибоєдова. Вночі із застосуванням спецтехніки прибирали вулиці Собранецьку, Загорську, Митну, Підгірну та інші.

Працівники комунального підприємства «Ужгородський ККП» косять на кладовищі «Кальварія».

У рамках реконструкції інженерних мереж на площі Шандора Петефі копають траншеї, проводять підключення прокладеної мережі до існуючої водопровідної мережі.

На вулиці Олександра Можайського (8 Березня – Минайська) теж роблять реконструкцію, зокрема, тут ставлять бордюр, роблять щебеневу основу. На площі Георгія Кірпи у рамках реконструкції планують робити асфальтобетонне покриття.

Продовжують капітально ремонтувати тротуари на вулиці Юрія Гагаріна (ставлять бордюр, покриття з ФЕМ-плитки) і на проспекті Свободи (роблять покриття з ФЕМ-плитки).

Капітальний ремонт роблять і на вулиці Перемоги (демонтують покриття з бруківки). Крім того, проводять роботи з капремонту перехрестя вулиць Минайська-Олександра Можайського.

На вулиці Михайла Грушевського (від вул. Перемоги до 8 Березня) – поточний ремонт дорожнього покриття.

Ремонтують покрівлю житлового будинку на вулиці Собранецькій, 98.

Джерело: Ужгородська міська рада у ФБ

 

24 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів