Закарпатські профспілки заявили про можливість кровопролиття у разі їх виселення з будівлі по пл. Народній, 5, у м. Ужгороді

Закарпатські профспілки заявили про можливість кровопролиття у разі їх виселення з будівлі по пл. Народній, 5, у м. Ужгороді
На офіційному сайті Федерації профспілок України 20 квітня 2018 року опублікована інформація про проведення Закарпатськими профспілками 16 травня 2018 року в м. Ужгороді по вул. Загорській, 30 , де розташована частина Закарпатського окружного адміністративного суду, попереджувальної масової акції «Профспілкова хвиля протесту» на захист своїх майнових прав, на яку будуть запрошені профспілки сусідніх країн для підтримки дій профспілок України на міжнародному рівні».

 

 Також у цій інформації, окрім безпідставних звинувачень конкретного суду і судової системи в цілому, йдеться про погрози кровопролиттям  (http://www.fpsu.org.ua/anonsi/236-vlada-posilyue-nastup-na-majnovi-prava-profspilok/13898-garyacha-tema-v-uzhgorodi-zdijsnenna-sproba-rejderskogo-zakhoplennya-budinku-profspilok?tmpl=component&print=1&layout=default&page=).

З огляду на це та на агресивне ставлення Закарпатських профспілок до Закарпатського окружного адміністративного суду у зв’язку з законною вимогою суду звільнити профспілками приміщення по площі Народній,5 у м. Ужгороді, власником якого є держава Україна, і яке вони займають без будь-яких законних на те підстав, про що неодноразово інформувалася громадськість,  та враховуючи  провокативні  настрої очільника місцевих профспілок, з метою безпеки громадян, уникнення будь-яких конфліктів чи непередбачуваних ситуацій керівництво Закарпатського окружного адміністративного суду просить відвідувачів суду,  сторін по справах, представників врахувати дану інформацію  при плануванні  візиту 16 травня 2018 року  до приміщення суду,  яке знаходиться   по вул.Загорській,30,  у м. Ужгороді.  

Джерело: Закарпатський окружний адміністративний суд

 

24 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів