Михайло Рівіс: "Біля кожного полотна хочеться зупинитись та насолодитись колористикою та чіткістю ліній"

Михайло Рівіс: "Біля кожного полотна хочеться зупинитись та насолодитись колористикою та чіткістю ліній"
Сьогодні, 24 квітня, в атріумі Закарпатської ОДА відбулося урочисте відкриття унікальної виставки авторських картин популярної української художниці Ірини Третьяк «Арт гранат».

 

Твори пані  Ірини відомі не тільки в Україні, а й далеко за її межами.  Вона - учасниця багатьох національних виставок, лауреат престижних мистецьких конкурсів, володарка низки високих відзнак.

Жителі нашого краю її роботи побачить вперше. Із близько трьохсот картин, написаних Іриною Третьяк за останні роки, художниця привезла на Закарпаття  майже двадцять. Усі насичені яскравими барвами, виконані стильно і об’ємно.

То ж, відкриваючи виставку,  голова облдержадміністрації Геннадій Москаль, відзначив її талант та наголосив, що влада краю завжди підтримує обдарованих людей, охоче йде їм назустріч і в цьому залі свої роботи виставляли художники з різних регіонів України.

Голова облради Михайло Рівіс подякував за приїзд у наш край, побажав гарних вражень. Адже нині наші міста приваблюють  цвітінням японських сакур,  які  надихають  художників творити під відкритим небом нові яскраві роботи.

-  Перед нами - живописні, пронизані гарячими відтінками картини, які несуть позитив і захоплення, додають настрою і тепла. Біля кожного полотна хочеться зупинитись та насолодитись колористикою та чіткістю ліній, - наголосив Михайло Михайлович та побажав  мисткині міцного здоров’я, натхнення, нових творчих злетів.

Сама ж художниця найперше подякувала за сприяння та підтримку  Закарпатській  обласній державній адміністрації та обласній раді, за зал і теплий прийом. І на знак подяки вручила голові ОДА новостворену популярну сьогодні картину квітучої сакури в притаманній їй авторській техніці неповторного живопису.

На завершення Преосвященнійший єпископ Ужгородський і Закарпатський Кирил благословив художницю.

У заході взяли участь перший заступник голови облради Йосип Борто  та голова депутатської комісії  з питань бюджету облради Василь Кошеля.

Джерело: Прес-служба Закарпатської облради

 

24 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів