Ужгородські "гасічі" провели з населенням просвітницьку роботу, як безпечно "відгуляти" літній сезон

Ужгородські "гасічі" провели з населенням просвітницьку роботу, як безпечно "відгуляти" літній сезон
Сьогодні, 24 квітня, ужгородські рятувальники провели пожежно-профілактичне відпрацювання села Руські Комарівці під час якого мешканцям нагадали про правила пожежної безпеки у побуті та у природних екосистемах. Для кращого засвоєння наданої інформації люди отримали тематичні пам’ятки.

 

Не залишили поза своєю увагою рятувальники й місцеву школу. У доступній  для дітей формі працівники ДСНС розповіли про правила безпечного відпочинку на ланах природи та біля води. Після школи, завітали рятувальники й до найменших - вихованців ДНЗ, де нагадали малюкам номер виклику оперативно-рятувальної служби «101», та у розважальній формі розповіли як діяти у разі виникнення пожежі.

Оскільки Ужгород вже потонув у цвітінні сакури і  тут вже відбуваються різноманітні фестивалі й свята, зокрема й фестиваль-ярмарок «Агро-СакураФест», представники Ужгородського міськрайонного відділу провели просвітницьку роботу й серед гостей та мешканців міста. Зокрема, нагадували правила поведінки під час перебування у натовпі та під час святкувань.

Джерело: У ДСНС України у Закарпатській області

 

24 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів