Над чим сьогодні працюють комунальні та інші служби у столиці Закарпаття?

Над чим сьогодні працюють комунальні та інші служби у столиці Закарпаття?
Сьогодні в Ужгороді працівники підприємства «Закарпателектробуд» демонтують трансформаторну підстанцію на площі Богдана Хмельницького біля готелю «Ужгород».

 

Робітники «УжАгроміксу» косять зелені зони на набережних Ботанічній, Студентській, у скверах біля будівлі ОДА. На вулицях Івана Лобачевского, Юрія Гагаріна зрізають аварійні дерева.

«АВЕ-Ужгород» косить зелені зони на набережних Незалежності, Православній, вулицях Мукачівській, Одеській, Руській, Франтішека Тіхого. Із Словянської, Київської та набережної Незалежності працівники підприємства прибирають скошену раніше траву. На вулицях Льва Толстого,33, Руській, Адама Міцкевича, В’ячеслава Чорновола прибирають стихійні сміттєзвалища.

«УжБудСервіс» косить на вулиці Василя Комендаря (Джамбула) та ліквідовує стихійний смітник на вулиці Марії Заньковецької, 21,23.

На Загорській зелені зони косять працівники комунального підприємства КШЕП. Продовжують сьогодні комунальники робити поточний ремонт дорожнього покриття на вулиці Олександра Грибоєдова.

Вночі КШЕП прибирав вулиці міста з використанням спецтехніки.

Триває реконструкція інженерних мереж на площі Шандора Петефі, де копають траншеї, приєднують нещодавно прокладену водопровідну мережу до існуючої. Підготовчі роботи, влаштування бордюру та щебеневих основ проводять у рамках реконструкції на вулиці Олександра Можайського (8 Березня – Минайська). На плоші Георгія Кірпи планують робити асфальтобетонне покриття.

Проводять і капремонт перехрестя вул. Минайська-Олександра Можайського. Тут роблять основи тротуарів, ставлять бордюри тощо.

На вулиці Перемоги теж у рамках капремонту демонтують покриття з кам’яної бруківки, бордюри.

Тротуари капітально ремонтують на вулиці Юрія Гагаріна (ставлять бордюри, ФЕМ-плитку) та на проспекті Свободи (роблять покриття з ФЕМ-плитки).

Поточний ремонт проводять також на вулицях Михайла Грушевського (від Перемоги до 8 Березня) та Перемоги (від Тиводара Легоцького до Михайла Грушевського).

На Собранецькій, 98 – капітальний ремонт покрівлі житлового будинку.

Джерело: Ужгородська міська рада у ФБ

 

25 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів