«Карпати» в Кубку України перемагають суперліговий ЛДУФК

«Карпати» в Кубку України перемагають суперліговий ЛДУФК
Першолігові «Карпати» в 1/8 Кубку України з гандболу чоловічі ужгородські «Карпати» здолали суперліговий ГК «Львівський державний університет фізичної культури» з рахунком – 28:22. Нагадаємо, що лише днями вже в якості чемпіонів наша команда в Броварах завершила чемпіонат у першій лізі, тож грала з львівянанами на фоні втоми.

 

Тим не менш, ужгородцям такий щільний графік пішов лише на користь . Вони зуміли нав’язати свою гру львівським студентам і незважаючи на вищий статус команди поступово свою перевагу втілили в голевий гандикап. Уже перша половина зустрічі завершилася на користь «карпатівців» - 16:11.

Але інтрига продовжувала зберігатися практично до завершальних хвилин гри.  Слід віддати належне й нашому воротарю, який відмінно грав на останньому рубежі, а ще мінімум двічі віддавав голеві передачі на партнерів і виводив їх віч-на-віч з воротарем львівської команди.  Кинулося в вічі й нереалізація нагод нашими гравцями під час таких виходів, але тим не менш свою перевагу закарпатці зберегли й  виходять до 1/4 фіналу Кубка України.

Свого наступного суперника наші хлопці дізнаються після жеребкування. Ще одна приємна новина зі стану «Карпат» - цілком імовірно, що наступний сезон ужгородці розпочнуть уже в вищій лізі України з гандболу. Тож вітаємо хлопців з виходом у 1/4, так тримати й далі.  

Роман СЕНИШИН

 

25 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів