Школярів Березнянщини навчали стрільбі з автоматів

Школярів Березнянщини навчали стрільбі з автоматів
Навчальні стрільби та заняття з вогневої підготовки організували для місцевих школярів прикордонники відділу «Великий Березний» спільно з Великоберезнянським РВК на військовому стрільбищі у селі Забрідь. Юнаків та дівчат навчали стрільбі з бойових автоматів.

 

Захід приурочили до 100-річчя віддня створення Окремого корпусу кордонної охорони - попередника Державної прикордонної служби України. Метою проведення стрільб була також підготовка школярів Великоберезнянського району до Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Джура», яку щороку проводять у Держприкордонслужбі.

Попрактикуватись у стрільбі з автомата Калашникова зголосилась майже сотня дітей.  Разом з практичними тренуваннями, їм розповіли про прикордонне відомство, завдання, які виконують охоронці держрубежів, та запросили у подальшому на службу за контрактом. Таке заняття, беззаперечно, сподобалось кожному учаснику, адже усе було по-справжньому та по-дорослому. Саме тому деякі зі школярів серйозно замислились над своїм майбутнім та висловили бажання долучитись до військової справи по закінченні навчання.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

 

27 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів