Перший відкритий діалог архітекторів із журналістами щодо проблем містобудування відбувся в Ужгороді

Перший відкритий діалог архітекторів із журналістами щодо проблем містобудування відбувся в Ужгороді
Головний архітектор Ужгорода Олег Боршовський та начальник управління державного архітектурно-будівельного контролю Ужгородської міської ради Олександра Зотова провели напередодні прес-конференцію, відповіли на запитання у галузі архітектури та містобудування в Ужгороді.

 

На прес-конференцію, крім журналістів, прийшли й активні ужгородці, представники громадських організацій.

Розпочав розмову Олег Боршовський, зауваживши, що це перший відкритий діалог із журналістами і не тільки для того, щоб уникнути недомовок та непорозумінь між містянами і владою. “Дуже багато перекрученої інформації, недомовок, тому я готовий сьогодні дати відповіді на всі питання, які будуть виникати. Вважаю, що це буде корисно не тільки для мене, а й для всіх. Упевнений, під час діалогу знайдемо спільну думку і рухатимемося далі”, – сказав Олег Ігорович.

Ставили запитання, які турбують громаду: щодо захисту пам’яток історичної та культурної спадщини, незаконних будівництв та неправильних реконструкцій, будівництва нових шкіл, дитсадків, забезпечення норм державного будівельного контролю та врахування потреб маломобільних громадян під час зведення нових об’єктів, реклами, яка псує історичний центр міста, генерального плану та стратегії розвитку Ужгорода тощо.

Більше - за посиланням http://rada-uzhgorod.gov.ua/golovnyj-arhitektor-uzhgoroda-…/

P.S. На офіційному сайті міської ради оприлюднено також приписи про усунення порушень вимога законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил на виконанні будівельних робіт із заміни конструкцій та покриття даху на будинку по вул.Олександра Довженка,5, як і було обіцяно на прес-конференції.

Джерело: Ужгородська міська рада у ФБ

 

27 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів