Закарпатські водії "під шафе" не бояться "ні бога, ні чорта"

Закарпатські водії "під шафе" не бояться "ні бога, ні чорта"
Працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння у Свалявському, Тячівському, Ужгородському районах.

 

Двох п’яних водіїв виявили працівники груп реагування патрульної поліції Ужгородського району. У селі Оноківці патрульні зупинили незареєстрований скутер марки «Dеltа», водій якого не мав захисного шолома. За кермом перебував  житель села Ратівці в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,15 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування.

На автодорозі Київ-Чоп біля села Баранинці Ужгородського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили мікроавтобус марки «Mercedes Sprіntеr», який порушив правила дорожнього руху, перетнувши суцільну смугу розмітки. За кермом перебував житель міста Ужгорода в стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка доставили на медосвідування  в обласний наркодиспансер в Ужгород, де лікар-нарколог підтвердив стан алкогольного сп’яніння у водія. На  правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У Сваляві пізно ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2102», на якому не був увімкнений поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. У чоловіка також немає водійського посвідчення. Під час проходження медосвідування в лікарні в нього виявили 1,26 проміле алкоголю. На водія склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

Двох нетверезих водіїв затримали тячівські працівники групи реагування патрульної поліції. На вулицях селища Солотвино, з інтервалом у годину, зупинили два автомобілі під керуванням місцевих жителів: «ВАЗ-21010» та «Pеugeоt» іноземної реєстрації. На першому автомобілі не працювало заднє освітлення номерного знака, на другому – передня фара. Обидва водії перебували в стані алкогольного сп’яніння: в одного драгер виявив 0,87 проміле алкоголю, в другого – 0,37. На обох правопорушників поліцейські склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили їх від керування.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

27 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів