Рятувальники з поліцейськими "відпрацювали" сьогодні 6 навчальних закладів в Ужгороді

Рятувальники з поліцейськими "відпрацювали" сьогодні 6 навчальних закладів в Ужгороді
Так, в Ужгородській ЗОШ №3 спеціалісти Управління державної служби надзвичайних ситуацій в Закарпатській області спільно з кінологами, а також поліцейськими, ліквідовували змодельовану ситуацію «пожежа». «Загубленого» учня школи, в якій відбувалося загорання, вдалося швидко знайти та врятувати.

 

Сьогодні, 27 квітня, педагоги та учні Ужгородської загальноосвітньої школи №3 були задіяні у відпрацюванні надзвичайної ситуації в навчальному закладі. У приміщенні школи, де перебувало 625 учнів, за легендою, сталася пожежа.

Усіх присутніх керівництву школи, рятувальникам та поліцейським вдалося швидко евакуювати та убезпечити. Працівники Управління Державної служби надзвичайних ситуацій в Закарпатській області, які й були організаторами навчань, ліквідували пожежу.

Завдяки роботі кінологів Головного управління Національної поліції Закарпатської області, оперативно відшукали учня школи, який, за легендою, загубився на території навчального закладу.

Спільними зусиллями рятувальників, поліцейських, кінологів, педагогів та присутніх представників товариства «Червоного Хреста», надзвичайна ситуація в навчальному закладі була відпрацьована на високому рівні.

Аналогічні навчання сьогодні проводилися рятувальниками та поліцейськими ще в п’яти навчальних закладах Ужгорода.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

27 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів