На Закарпатті алкаші за кермом зовсім "без гальм" — вчиняють наїзди на людей!

На Закарпатті алкаші за кермом зовсім "без гальм" — вчиняють наїзди на людей!
Останній випадок трапився у закарпатській столиці лозоплетіння Ізі, де п’яний керманич скоїв наїзд на чоловіка та жінку.

 

За останню добу працівники груп реагування Патрульної поліції Закарпаття зафіксували 8 фактів керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння. Один з водіїв скоїв аварію, у результаті якої постраждали двоє пішоходів.

Факт керування транспортом напідпитку зафіксували хустські правоохоронці. Інцидент трапився у селі Іза Хустського району. Близько 12:00 група реагування патрульної поліції району отримала виклик щодо аварії з потерпілими. На місце разом зі слідчими виїхав наряд ГРПП. Вони з’ясували, що водій позашляховика не впорався з керуванням та скоїв наїзд на чоловіка та жінку. Потерпілих доставили до лікарні. Водія освідували. У його крові аналіз показав 2 проміле алкоголю, про що інспектори зазначили у адмінпротоколі.

Ще одного п’яного за кермом авто виявили патрульні групи реагування у місті Перечин. Поліцейські виїхали за викликом мешканця райцентру. Чоловік повідомив, що біля його будинку зупинився невідомий йому транспортний засіб і він підозрює, що екіпаж авто може обікрасти його помешкання. Виїхавши за викликом, поліцейські з’ясували, що загрози для майна чи життя заявника немає. Водій авто просто переплутав вулиці і припаркувався не біля свого будинку. Під час спілкування з керманичем виявилося, що чоловік перебуває у стані алкогольного сп’яніння, однак від проходження медосвідування відмовляється. У підсумку, у присутності свідків, на нього склали адмінматеріали за статтею 130 КУпАП, які буде скеровано до суду.

Шістьох інших водіїв у стані алкогольного сп’яніння поліцейські зупиняли через порушення правил дорожнього руху чи експлуатації авто. Так, на Березнянщині водій на ВАЗ-2109 рухався з непідсвіченим заднім номерним знаком, на Берегівщині водій «Лада Калина» порушував дорожню розмітку, а мотоцикліст між населеними пунктами Берегово і Кідьош їхав без шолома.

Крім того, випадкки керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння зафіксовані на Мукачівщині та Тячівщині.

За всіма фактами поліцейські груп реагування патрульної поліції склали відповідні адмінматеріали, які у майбутньому скерують до суду для ухвали остаточного рішення.

Наголошуємо, випивши зайвого не сідайте за кермо транспортного засобу, адже керуючи автомобілем напідпитку ви наражаєте на небезпеку не тільки себе, але й оточуючих.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

28 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів