Мотобайк "Suzuki" з іномаркою не розминулися на Закарпатті

Мотобайк "Suzuki" з іномаркою не розминулися на Закарпатті
Результат — травмований байкер доправлений у реанімацію Свалявської ЦРЛ.

 

Напередодні, 27 квітня, близько 11:00 на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у селі Росош Свалявського району.

Співробітники слідчо-оперативної  групи  поліції, які працювали на місці події,  встановили, що автомобільна пригода сталася по вулиці Перемоги за участі двох транспортних засобів – мотоцикла «Suzuki» та автомобіля марки «Renault Kangoo».

Внаслідок аварії постраждав  23-річний мотоцикліст, місцевий житель. Чоловік отримав травми та був доставленний  до реанімаційного відділення районної лікарні.

Слідчі вже призначили ряд необхідних судових  експертиз. Транспортні  засоби поміщені  на спецмайданчик відділення поліції. В рамках відкритого кримінального провадження  поліція з’ясує всі обставини та причини даної ДТП.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, поліція розпочала слідство за частиною 1 статті 286 Кримінального  кодексу України. Санкція статті  передбачає кримінальну  відповідальність у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

28 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів