Поліції Закарпаття дали доручення з Києва — розшукати потерпілих внаслідок нападу на табір ромів

Поліції Закарпаття дали доручення з Києва — розшукати потерпілих внаслідок нападу на табір ромів
На сьогоднішній день правоохоронні органи продовжують пошук осіб, причасних до нападу на табір представників ромської національності на Лисій горі в Києві, та постраждалих. Про це повідомив начальник ГУ Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

 

"Коли з’явилось відео (з нападом на ромів – ред.), поліція негайно відреагувала – ми внесли кримінальне провадження в ЄРДР. У нас є звернення громадських організацій, є відео з мережі Інтернет, але поки що немає звернення безпосередньо від постраждалих осіб - ми їх шукаємо", - розповів Крищенко.

Він додав, що наразі вже відправлене доручення в Закарпатську область для проведення слідчих дій і пошуку постраждалих від нападу.

"Традиційно майже всі роми, з якими поліція з різних приводів спілкується, - із Закарпаття. До речі, ми вже направили доручення про проведення слідчих дій і правоохоронці (Закарпатської області - ред.) відпрацюють це питання – отримають заяви, свідчення від тих, хто був на той час у таборі в Києві", - резюмував Крищенко.

Джерело: УНН

Спалення табору ромів у столиці: версія постраждалої сторони

 

28 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів