На Рахівщині п’яний водій «Volkswagen Golf» здійснив наїзд на двох жінок-велосипедисток

На Рахівщині п’яний водій «Volkswagen Golf» здійснив наїзд на двох жінок-велосипедисток
У селі Великий Бичків п?яний водій «Volkswagen Golf» здійснив наїзд на двох жінок- велосипедисток. Потерпілих доставили до районної лікарні. За фактом ДТП в поліції відкрили кримінальне провадження.

 

Дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждали дві жінки, сталася учора, 28 квітня, о 22:00 у селі Великий Бичків  Рахівського  району. В результаті наїзду легкового авто двоє велосипедистів- жінок отримали тілесні ушкодження. 

На місці  події слідчо-оперативна група попередньо встановила, що 20-річний водій автомобіля «Volkswagen Golf», житель вказаного села, рухаючись по вул. Грушевського, скоїв наїзд на двох жінок,  котрі  рухалися  на велосипедах в зустрічному  напрямку. 

Обидві жінки, віком 40 та 58 років, місцеві мешканки  отримали травми та були доставлені  до районної  лікарні. 

Поліція встановила, що водій транспортного засобу на момент скоєння аварії був у стані алкогольного сп’яніння,  в його крові виявили 1,65 проміле алкоголю.

Транспортні засоби поміщено  на спецмайданчик рахівської  поліції. 

За даним фактом слідчі  розпочали кримінальне провадження, попередня  кваліфікація  події ч. 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили тілесні ушкодження потерпілим). Для з’ясування усіх обставин дорожньо-транспортної пригоди поліцейські призначили низку експертиз.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

29 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів