Поліція розшукує неповнолітню ужгородку, котра пішла з дому і не повернулася (ФОТО)

Поліція розшукує неповнолітню ужгородку, котра пішла з дому і не повернулася (ФОТО)
Ужгородські правоохоронці опрацьовують свідчення заявниці та розшукують 13-річну ужгородку, яка, зі слів матері, пішла в гості до бабусі, і зникла. Рідні припускають, що дівчина могла поїхати до Києва.

 

Вчора, 28 квітня, до ужгородської поліції надійшло повідомлення від мешканки обласного центру Закарпаття. Жінка заявила, що зникла її неповнолітня донька Валерія Домськова. 13-річна вийшла з дому, сказавши матері, що йде в гості до бабусі. Однак дорогою до її помешкання, дівчина зателефонувала бабусі і повідомила, що гулятиме з подругою. 

Після цього зв’язок з дівчиною рідні утратили. Як з’ясували ужгородські правоохоронці дівчина може перебувати у столиці. Зі слів матері, останнім часом зникла вела переписку у соціальній мережі з киянином, особисті дані якого наразі встановлюються.

Прикмети зниклої: зріст 164 сантиметри, середньої статури, волосся русяве, підстрижене під каре, очі сіро-зеленого кольору. На зубах – брекети. Була одягнена в білі джинси, білу майку, джинсову куртку, кросівки. При собі має рюкзак. 

Звертаємося до всіх, кому відоме місце перебування зниклої Валерії Домськової, з проханням повідомити про це до поліції. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

29 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів