"Ужгород" взяв верх над "Витязем" — 3:1

"Ужгород" взяв верх над "Витязем" — 3:1
Як і годиться для такого матчу – було багато боротьби, але все ж гору взяв більш досвідченіший колектив з обласного центру.

 

Мукачівський МФА розпочав сезон домшнім матчем з ФК «Середнє». Господарі поля намагалися вдома порадувати своїх уболівальників перемогою. Та й додатковий стимул також був присутній, адже більшість гравців «Середнього» також з міста над Латорицею, а троє з них  працюють у структурі тренерського штабу МФА.

Та першими забили саме гості, вже на 13-й хвилині Дмитро Рацин виходить на ударну позицію й пробиває – м’яч зачепившись об захисників залетів за комірець кіпера МФА. Та господарі так легко здаватися не схотіли – і на 40-й хвилині Максим Кодря потужним ударом змушує воротаря середнянців виймати м’яч із власної сітки воріт. В другому таймі важливу роль відіграв вихід на поле Річарда Шольца, який на 62-й хвилині завдає удару з лінії карного майданчика й виводить «Середнє» вперед, а на 72 –й хвилині змушує захисника МФА порушити правила у власному карному майданчику. Пенальті без шансів для воротаря виконав Дмитро Рацин. Господарі мали можливість заінтригувати кінцівку, якби за 4 хвилини змогли вдало завершити атаку але на заваді стала поперечина воріт, а далі вже воротар прибрав м’яч до рук. Тож МФА розпочинає сезон із поразки. Матч юнаків завершився з результатом – 6:2 на користь МФА.

В 2-му турі на стадіоні «Автомобіліст» зійшлися дві команди – географічні сусідки – міський «Ужгород» та колектив з району – концгазівський «Витязь».

Як і годиться для такого матчу – було багато боротьби, але все ж гору взяв більш досвідченіший колектив з обласного центру. Хоча першими в рахунку повели саме концгазівці – на 15-й хвилині гри штрафний удар бездоганно виконав Вячеслав Ковтан. Проте, містяни вже за 10 хвилин таки зуміли зрівняти результат у цій зустрічі – Михайло Дудаш зумів вразити ворота «Витязя».

А  в другій половині зустрічі ужгородці дотиснули новачка вищої ліги. Автором дубля став Михайло Дудаш, а переможну крапку в матчі поставив Василь Бонтей, провівши третій гол.

Тож після поразки на виїзді від «Середнього» у рідних стінах містяни порадували своїх уболівальників. Юнаки – 1:0.

Виноградівський «Севлюш» у рідних стінах доволі впевнено переграв «Вільхівці» - 3:1 (юнаки - 13:1), а хустська «Оболонь» вдома крупно поступається «Поляні» - 0:3 (юнаки - 2:1). ДЮСШ Тячів вдома був розбитий іршавською «Бужорою» - 1:5 (0:0).

«Карпати» (Рахів) - вихідний

Результати матчів першої ліги

Західна зона:

ФК «Боржава» (Довге) – ФК Сокіл (Кінчеш) – 2:1 (2:0)

ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна» – ФК «Фаворит» (Шишлівці) – 8:1 (0:10)

ФК «Бобовище» – ФК «Карпати» (В.Коропець) – 5:0 (4:2)

ФК «Дерцен» – ФК «Заріччя» – 6:1 (1:0)

ФК «Колос» (Ракошино) – ФК «Колос» (Іванівці) 2:1 (2:3)

ФК «Н.Коропець» – ФК «Сільце» – 4:0 (2:0)

Східна зона:

ФК «Золотарьово» – ФК «Вишково» – 0:5 (4:1)

ФК «Терново» – ФК «Діброва» (Н.Апша) – 1:4  (4:0)

ФСК «Говерла» (Ясіня) – ФК «Авангард» (Тересва) – 3:0 (2:0)

ФК «Вікторія» (Б.Церква) – ФК «В.Копаня» – 2:2 (10:0)

ФК «Іза» – ФК «В.Бичків» – 2:0 (2:0)

ФК «Беркут» (Бедевля) – ФК «Карпати» (Дубове) – 1:2 (1:4)

Михайло АРДАНИК

 

30 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів