Великий теніс зібрав у Тячеві майже 150 учасників з усієї України

Великий теніс зібрав у Тячеві майже 150 учасників з усієї України
Насиченим на змагання на тенісних кортах Тячівської ДЮСШ виявився останній тиждень квітня. Відразу два турніри Федерації тенісу України з перервою в один день зібрали в м.Тячів практично 150 учасників з Києва, Луцька, Тернополя, Чернівців, Івано-Франківська, Львова, Ужгорода, Трускавця, Коломиї, Стрия, Надвірної, Берегова, Виноградова, Хуста та Тячева.

 

Турнір ФТУ 2 категорії «Відкрита першість Тячівської ДЮСШ» (23-26.04), який є традиційним і проводиться в місті понад тридцять років, виявив переможців і призерів серед юнаків та дівчат у вікових категоріях  до 10, 12 і 14 років. Ними стали львів’яни Олександр Дида, Рената Огниста, Яромир Залізняк, киянка Марія Сідельник, Валерія Крот і Марія Попович з Чернівців, Єлизавета Труш з Луцька. Не пасли задніх і закарпатці – переможцями турніру стали тячівець Ігор Шишмарьов та Юрій Келемен з Хуста, срібними призерами – Кирило Куликов з Виноградова та хустянин  Анатолій Савицький, ще дві тячівки – Дарина Глібчук і Валерія Лукач – розмістилися на третіх сходинках п’єдесталу у своїх вікових підгрупах.

Змагання проводилися за підтримки Тячівської міської ради (І.Ковач) та Тячівської районної ДЮСШ (В.Варга).

А вже через день після закінчення Відкритої першості школи, 28 квітня, тячівські корти стали ареною проведення наступного турніру Федерації тенісу України серед юнаків і дівчат до 14 років під назвою "Neresen cup". Проводили ми ці змагання вперше і, що приємно, на прохання організаторів про підтримку майже відразу відгукнувся народний депутат України Василь Петьовка, який допоміг в придбанні кубків, медалей, заохочуючих призів для юних тенісистів.

Паралельно з офіційним турніром проводилися і регіональні змагання для 10-річних і 12-річних спортсменів.

Переможцями  і призерами турніру стали:

У юнаків: 1.Захар Петровський (Тернопіль), 2. Богдан Довбуш (Львів), 3. Ігор Шишмарьов (Тячів).

У дівчат : 1. А.Несмянович (Луцьк, 2. К.Іванюк (Чернівці), 3. В.Попович (Берегово).

Віктор Павлишинець, старший тренер відділення тенісу Тячівської ДЮСШ, для Закарпаття онлайн

 

01 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів