До уваги школярів і студентів! Що потрібно знати про ЗНО, до старту якого залишилося менше місяця

До уваги школярів і студентів! Що потрібно знати про ЗНО, до старту якого залишилося менше місяця
Основна сесія ЗНО розпочинається в 20-х числах травня і саме результати цього тестування є обов’язковою складовою для вступу до вишів.

 

Зараз триває підготовка для проведення основної сесії. 22 травня буде відбуватися ЗНО з першого предмету – математики. 24 травня найбільший іспит – українська мова та література.

До ЗНО менше місяця. Що варто знати школярам і студентам

фото: Міністерство освіти і науки України, офіційний сайт

Також велику увагу приділили проходженню ЗНО тим, хто у реєстраційній картці ставили позначку, що потребують спеціальних умов. Це, зокрема, учасники з вадами опорно-рухової системи, слуху та зору. Для них будуть створені додаткові умови.

Основні правила: що треба пам’ятати

Під час проходження ЗНО учасникам варто пам’ятати кілька основних моментів. Насамперед кожному треба перевірити свої документи. А це сертифікат, паспортний документ та інформаційна картка. У цій інформаційній картці є число, місяць, рік народження.

До ЗНО важливо мати серитфікат, оригінал документа і з 30 квітня на інформаційній сторінці кожного учасника буде розміщене запрошення, куди, в який пункт тестування необхідно буде прийти на той чи інший предмет. Опісля учасникам варто дізнатися адресу цього пункту тестування та можливості добирання.

Адже від 10:15 до 10:50 в день проходження ЗНО усі учасники матимуть можливість пройти у пункт тестування. До 11:00 години буде час, аби знайти аудиторію. А вже в 11:00 в усіх пунктах тестування по цілій Україні розпочинається ЗНО з того чи іншого предмету.

Мобільними телефонами користуватися заборонено.

З собою треба мати дві ручки однакового кольору – чорного – і водичку. Бажано, аби посуд з водою був прозорим.

Джерело: Дивись.info

 

01 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів