Працівники-комунальники Ужгорода розкрили робочі плани на сьогодні

Працівники-комунальники Ужгорода розкрили робочі плани на сьогодні
Працівники підприємства «Закарпателектробуд» сьогодні в Ужгороді проводять обстеження вуличного освітлення на вулицях Августина Волошина та Капітульній.

 

«УжАгромікс» займається покосами трави на колі Дружби народів, вулицях Станційній, Електрозаводській, Шумній, схилах Київської набережної. На колі площі Богдана Хмельницького висаджують чорнобривці, впорядковують квітники на площі Народній, поливають зелені насадження.

Робітники «УжБудСервісу» проводять ручне прибирання вулиць, ліквідовують несанкціоновані сміттєзвалища на вулиці Марії Заньковецької, 15 та 36-38, а також на вулиці Олександра Попадинця (колишня Плеханова), крім того, косять траву на вулиці Михайла Грушевського.

Вночі працівники КП "КШЕП" прибирали вулиці міста із застосуванням спецтехніки, сьогодні займаються покосами на вулиці Івана Анкудінова, забирають несанкціоновані сміттєзвалища на вулицях Іллі Бродлаковича та Оноківській, продовжує поточний ремонт Олександра Грибоєдова, поточний ремонт асфальтобетонного покриття струменевим методом (за допомогою «Пачматіка») на вулицях Станційній, Юрія Гагаріна, Івана Анкудінова.

«АВЕ Ужгород» ліквідовує несанкціоновані сміттєзвалища на вулицях В’ячеслава Чорновола, Адама Міцкевича, Тиводара Легоцького, 76, провулку Алішера Навої, вулицях Робочій, Юрія Гойди, Володимирській.

У рамках капітального ремонту покриття на площі Шандора Петефі влаштовують щебеневі основи, покриття з кам’яної бруківки, у рамках реконструкції інженерних мереж – роблять врізку у водопровідну мережу.

На вулиці Перемоги – капітальний ремонт, проводять демонтаж покриття з кам’яної бруківки, бордюрів.

Триває капітальний ремонт тротуарів на вулиці Юрія Гагаріна (влаштування бордюрів, покриття з ФЕМ-плитки) та на проспекті Свободи (влаштування «кишень» на автобусних зупинках).

На Собранецькій, 98 – капітальний ремонт покрівлі житлового будинку.

На площі Георгія Кірпи встановлюють чистовий шар асфальту, триває також поточний ремонт тротуарів на вулиці Олександра Довженка.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

02 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів