Ужгородські лялькарі на черговому театральному фесті без нагород не залишилися

Ужгородські лялькарі на черговому театральному фесті без нагород не залишилися
Так, у номінації «Найкраща жіноча роль» на ІІІ-му відкритому Всеукраїнському фестивалі театрів ляльок “Світ ляльок” у Житомирі перемогу святкувала Елла Григор’єва за ролі в виставі «Чарівні слова» Закарпатського академічного обласного театру ляльок «Бавка».

 

Актори Закарпатського академічного обласного театру ляльок з виставою “Чарівні слова” взяли участь у ІІІ-му відкритому Всеукраїнському фестивалі театрів ляльок “Світ ляльок” у Житомирі.

Театральне свято, яке проходило у Житомирі з 23 по 27 квітня, об’єднало п’ятнадцять яскравих творчих колективів України з виставами для дітей і дорослих на класичні, традиційні українські та сучасні теми й сюжети. Серед учасників, окрім колективів із Ужгорода і власне Житомира, були також Запорізький, Вінницький, Херсонський, Полтавський, Миколаївський, Черкаський, Рівненський, Чернівецький, Чернігівський обласні театри ляльок і приватні театри, що теж добре знані глядачами – театр ляльок “ПараШут” із Києва та Миколаївський театр ляльок “IstArt”.

Ну, і звісно – що за фестиваль без театральної молоді: студенти кафедри акторського мистецтва та режисури театру ляльок Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім.І.Карпенка-Карого представили свій творчий доробок за казками Ш.Перро, братів Грімм та О.Толстого.

Репертуар фестивалю приємно вразив учасників різноманітністю драматургії, театральних засобів, цікавими знахідками у ляльководінні.

 

02 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів