Юні футболісти Закарпаття поборолися за нагороди Всеукраїнських змагань "Footbool for kids"

Юні футболісти Закарпаття поборолися за нагороди Всеукраїнських змагань "Footbool for kids"
Восьмеро дітей-футболістів у супроводі поліцейських сектору ювенальної превенції Закарпаття змагалися у ІІ Західно-регіональному турнірі з футзалу у Львові.

 

Юні футболісти показали високий рівень підготовки, виступаючи на рівні з командами Тернополя, Львова, Чернівців та Івано-Франківська.

У Львові відбувся другий етап Всеукраїнських змагань з футболу «Footbool for kids», організований Національною поліцією України. Команда із Закарпаття включала в себе вісьмох гравців. Супроводжував команду юних футболістів начальник сектору ювенальної превенції підполковник поліції Андрій Курта. За словами поліцейського, діти брали участь у нелегкій боротьбі, змагалися із дуже сильними командами. І хоча призове місце  вибороти не вдалося, закарпатська команда показала достойну гру. Перше місце, а відповідно й можливість брати участь у третьому, завершальному етапі змагань у Полтаві, зайняла команда з Івано-Франківська.

Окрім футбольного турніру, діти краю отримали величезне задоволення від спілкування з усіма учасниками змагань, а також від екскурсії,  організованої львівськими поліцейськими. Юні футболісти мали змогу відчути атмосферу старовинних вулиць та історичних будівель міста.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

02 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів