Весняні фести в Ужгороді та в Косино пройшли спокійно, без ексцесів!

Весняні фести в Ужгороді та в Косино пройшли спокійно, без ексцесів!
Не в останню чергу це заслуга і правоохоронців.

 

За час проведення масштабних весняних фестивалів в Ужгороді та на фестивалі боґрачу в Косино поліція забезпечувала правопорядок якісно та професійно.

Протягом останніх днів квітня у області відбулися дві грандіозні для краю події. На Закарпатті у цей період проходили три масові заходи, загальна кількість відвідувачів яких сягає кількох тисяч осіб.

Йдеться про фестивалі «Воскресни, писанко» та «СакураFEST», які проходили в Ужгороді протягом кількох днів. До слова, ці два фестивалі стали приводом для приїзду до міста над Ужем кількох тисяч туристів.

Однак не менш цікаво проходив і оригінальний фестиваль бограчу у селі Косино. До участі у ньому були запрошені гості з різних районів області та ближнього зарубіжжя.

Попри велику кількість відвідувачів та різноманітність проведених у рамках фестивалів заходів, поліція професійно працювала без вихідних. На фестивалях за охороною правопорядку слідкували спеціально відкомандировані туди правоохоронці, які не допустили правопорушень.

Проте сезон фестивалів тільки розпочався, а тому поліція продовжує оберігати спокій на вулицях краю. Для того, щоб громадяни почувалися безпечно, пересуваючись вулицями закарпатських населених пунктів, поліцейські працюють 24 години на добу 7 днів на тиждень. Це дозволяє контролювати ситуацію в краї та запобігати правопорушенням на території Закарпаття.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

02 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів