Рахівчанин пропонував "зеленому кашкету" купу євровалюти — страж кордону не взяв

Рахівчанин пропонував "зеленому кашкету" купу євровалюти — страж кордону не взяв
Неправомірна вигода у розмірі 1130 євро пропонувалася прикордоннику за сприяння незаконному переміщенню тютюнових виробів через держкордон до Румунії.

 

Порушника, який намагався підкупити співробітника Держприкордонслужби, викрито вчора у смт Солотвино Тячівського району, що на Закарпатті. Жителя с. Великий Бичків Рахівського району Закарпатської області 1995 року народження було затримано спільною міжвідомчою групою у складі співробітників внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби, слідчого відділу СБУ в Закарпатській області під процесуальним керівництвом військової прокуратури Ужгородського гарнізону та із залученням мобільної прикордонної застави «Мукачево» у ході реалізації матеріалів кримінального провадження за ч. 3 ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Молодик надав військовослужбовцю відділу «Ділове» Мукачівського прикордонного загону неправомірну вигоду у розмірі 1130 євро за сприяння незаконному переміщенню тютюнових виробів через державний кордон України до Румунії. Наразі стосовно затриманого тривають невідкладні слідчі дії.

Джерело: Держприкордонслужба України

 

03 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів