Яким буде закарпатський сегмент туристичного маршруту «Смак українських Карпат»?

Яким буде закарпатський сегмент туристичного маршруту «Смак українських Карпат»?
Новий туристичний маршрут покликаний показати автентичність, оригінальність, унікальність та колорит 4-х українських областей Карпатського регіону, а також підкреслити еталони смаку натуральних продуктів харчування.

 

Розвиток гастрономічного туризму, як спосіб популяризації  рекреаційних фермерських господарств Карпатського регіону обговорили учасники круглого столу «Маркетинг територій через регіональні продукти харчування» в Музеї народної архітектури і побуту у Львові.

Зазначимо, що дискусію ініціювала Громадська спілка «Смак Українських Карпат». Вона діє на території 4-х областей України (Прикарпаття, Закарпаття, Буковина та Львівщина)  та спільно з виробниками продуктів харчування та місцевими туроператорами працює над розробкою туристичного маршруту «Смак українських Карпат». Він покликаний показати автентичність, оригінальність, унікальність та колорит краю, а також підкреслити еталони смаку натуральних продуктів харчування.

Під час круглого столу  представники фермерських господарств і туроператори обговорили ідею виробництва, просування регіональних продуктів та їх ролі у маркетингу території, сформували потенційний  перелік традиційних місцевих харчів, що мають підвищений попит у туристів та є такими, що формують імідж Карпатського краю.

А вже цими  днями стартує фотомандрівка карпатськими фермерськими обійстями, яка має на меті популяризувати гастрономічні локації на території регіону.

Джерело: Трибуна

 

03 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів