"Запаковану" цигарками іномарку зупинили митники на українсько-угорському кордоні

"Запаковану" цигарками іномарку зупинили митники на українсько-угорському кордоні
Наш співвітчизник хотів перемістити через митний кордон 418 пачок цигарок «Fhilip Morris» та «Rothmans Demi» з акцизними марками України, вартістю майже 11 тис. грн.

 

На пункті пропуску «Тиса» Закарпатської митниці ДФС припинено вивезення  з України до країн ЄС тютюнових виробів. Незаконно переміщував цигарки через митний кордон громадянин України.

Українець на пункт пропуску заїхав автомобілем «AUDI A6» із словацькою реєстрацією, а для проходження митного контролю обрав «зелений коридор». На підставі результатів аналізу та оцінки ризиків, транспортний засіб працівники митниці направили для проведення поглибленого митного огляду.

Відтак у спеціально виготовлених тайниках у транспортному засобі, а саме у паливному баку, стінках авто та в запасному колесі митники виявили приховані від митного контролю цигарки. Зокрема, співвітчизник хотів перемістити через митний кордон 418 пачок цигарок «Fhilip Morris» та «Rothmans Demi» з акцизними марками України, вартістю майже 11 тис. грн.

Таким чином, громадянин вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України тютюнових виробів з приховуванням від митного контролю.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 статті 483 Митного кодексу України. Цигарки  та транспортний засіб загальною вартістю понад 51 тис. грн вилучено.

Джерело: ДФС у Закарпатській області

 

03 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів