Де сьогодні в Ужгороді працюють комунальники та інші міські служби

Де сьогодні в Ужгороді працюють комунальники та інші міські служби
Працівники підприємства «Закарпателектробуд» сьогодні в Ужгороді проводять заміну ламп вуличного освітлення на площі Едмунда Егана, встановлюють лінію на вулиці генерала Лялька та перепідключають лінію вуличного освітлення на внутріквартальній території на вулиці Олександра Можайського, 34.

 

«УжАгромікс» продовжує косити траву на схилах Київської набережної, там же роблять формувальну стрижку живоплоту, косить траву на вулиці Електрозаводській, вирізає поросль на схилах Слов’янської та Київської набережних. Також сьогодні демонтують квітники на площі Поштовій та проспекті Свободи (забирають тюльпани, що вже відцвіли), на площі Народній висаджують нові квіти – агератум, бегонію, чорнобривці.

Вночі працівники КП "КШЕП" проводили механізоване прибирання вулиць міста, зараз ремонтують світлофори: на перехресті Олександра Грибоєдова-Собранецької, Перемоги – проспекту Свободи, уже відремонтували світлофори на вулиці Василя Верещагіна, перехресті Руської-Івана Анкудінова. Продовжують поточний ремонт вулиці Олександра Грибоєдова, ремонтують асфальтобетонне покриття струменевим методом (за допомогою «Пачматіка») на вулицях Станційній, Юрія Гагаріна, Івана Анкудінова, а також Загорській.

Робітники «УжБудСервісу» прибирають вулиці, увечері планують механізоване прибирання, ліквідовують несанкціоновані сміттєзвалища на вулиці Марії Заньковецької, 36-38, а також на вулиці Олександра Попадинця (колишня Плеханова) та в провулку Залізничному.

«АВЕ Ужгород» ліквідовує несанкціоновані сміттєзвалища на вулицях В’ячеслава Чорновола, Адама Міцкевича, Тиводара Легоцького, 76, 46, 18, вулиці Богомольця, 14, проспекті Свободи, 31.

У рамках капітального ремонту покриття на площі Шандора Петефі роблять щебеневі основи, покриття з кам’яної бруківки, у рамках реконструкції інженерних мереж – проводять врізку у водопровідну мережу.

На вулиці Перемоги – капітальний ремонт, демонтаж асфальтобетоного покриття, риття траншей для влаштування зливової каналізації.

Триває капітальний ремонт тротуарів на вулиці Юрія Гагаріна (ставлять бордюри, покриття з ФЕМ-плитки) та на проспекті Свободи («кишені» до автобусних зупинок).

На Собранецькій, 98 – капітальний ремонт покрівлі житлового будинку.

На площі Георгія Кірпи кладуть чистовий шар асфальту, триває також поточний ремонт тротуарів на вулиці Олександра Довженка.

Поточний ремонт проводять на вулиці Собранецькій (від аеропорту до ТРЦ «Дастор»).

Джерело: Ужгородська міська рада у ФБ

 

03 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів