MUZYKA – новий сингл від ужгородського електронного проекту TYUPA

MUZYKA – новий сингл від ужгородського електронного проекту TYUPA
На лейблі Dzhmil’ Records відбувся довгоочікуваний реліз нового синглу ужгородського електронного проекту TYUPA під назвою "MUZYKA".

 

"Всередині кожного з нас звучить музика. Музика – поштовх. Музика – рух. Музика – енергія, – пояснюють музиканти. Музика – трек, головна ідея якого полягає у життєвій необхідності руху. Зупинка, аут, фермата постає перед нами як окультурений елемент сучасної людини. В наш час, коли старі обряди, традиції і світоглядні бачення руйнуються як картковий будиночок, важливо не загубити себе, не зупинятись в процесі відкривання нових горизонтів. Все має сенс, поки є рух життя. Все має сенс, поки звучить музика…".

TYUPA – український електронний проект, який створює музику в напрямках indie electronic, chillout, downtempo та trip-hop вплітаючи у неї чуттєву лірику та легкі, зрозумілі образи. Автором текстів став талановитий поет Іван Рудий.

Гурт TYUPA заснований у 2012 році в місті Ужгород і цього ж року заявив про себе першим релізом EP "Poema", на американському лейблі Proton Limited.

В листопаді 2016 року на львівському лейблі Dzhmil’ Records побачив світ перший україномовний сингл TYUPA під назвою "Steli", а в березні 2017 перший студійний міні-альбом "Pohlyad".

Джерело: Varosh

 

03 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів