В Ужгородському університеті провели тендер на стипендію від Deutsche Bundesstiftung Umwelt

В Ужгородському університеті провели тендер на стипендію від Deutsche Bundesstiftung Umwelt
У четвер, 3 травня, в Ужгородському національному університеті відбувся другий відбірковий тур на отримання стипендії для проходження фахової практики в Німеччині. Тендер на її отримання проводили представники DBU - Deutsche Bundesstiftung Umwelt, які зазначають, що претендентами на участь можуть бути представники різних професій з області технічних, природничих та суспільних наук з темами, які пов’язані з дослідженнями навколишнього середовища та природи.

 

Так, молоді науковці, студенти, які до кінця 2018 року закінчують навчання, кандидати на докторське звання, а також молоді спеціалісти з дипломом (не старше 3-х років) нині мали нагоду поспілкуватися із представниками DBU – доктором Ніколь Фреєр-Вілле та професором Берталаном Радваншски – презентувати свої наукові роботи та поборотися за отримання унікальної стипендії.

Організатори заходу зазначають, що цьогоріч програма стала доступна для українців у повному обсязі, адже до цього українські науковці могли брати участь тільки у складі команд сусідніх країн – Польщі, Угорщини. Нині скористалися можливістю та презентували свої роботи близько десяти претендентів, які попередньо пройшли перший відбірковий етап, а нині - співбесіду.

За умовами програми учасники, що претендують на отримання стипендії повинні підготувати іноземною мовою (німецькою чи англійською) фахові матеріали, план досліджень та робочий план. У підсумку найкращі кандидати отримають можливість проходити фахову практику в Німеччині та отримувати щомісячну стипендію сумою 1250 євро.

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

 

04 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів