Населення району навколо Ужгорода обирає собі домашнього лікаря

Населення району навколо Ужгорода обирає собі домашнього лікаря
На сьогоднішній день вже підписано 920 декларацій.

 

Відповідно до Закону України «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення» №2168-VІІІ від 19.10.2017 року та наказу Міністерства охорони здоров’я України від 19.03.2018 року №503 «Про затвердження порядку вибору лікаря, який надає первинну медичну допомогу» з 2 квітня в Ужгородському районі почалася кампанія з підписання декларацій про вибір лікаря з надання первинної медичної допомоги «Лікар для кожної сім’ї». Розпочато роботу по впровадженню електронної медичної системи «Helsi» в рамках пілотного проекту «Електронна медицина». «Helsi» - це нова електронна медична система, яка полегшує життя пацієнтам та лікарям.

Призначено 38 відповідальних лікарів загальної практики – сімейних лікарів, які вносять до електронної системи охорони здоров’я інформацію про декларації і пацієнтів. На даний час, з метою забезпечення належної роботи в електронній системі лікарі отримали електронні цифрові підписи через акредитовані центри сертифікації електронних ключів.

Всі амбулаторії загальної практики сімейної медицини Ужгородського районного Центру первинної медико-санітарної допомоги підключено до високошвидкісного оптоволоконного інтернету. На сьогоднішній день підписано 920 декларацій.

Більш детальну інформацію можна отримати за телефоном 66-21-45.

Джерело: Сайт Ужгородської РДА

 

04 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів