Нардеп від Закарпаття став одним із найактивніших за результатами роботи ВРУ в квітні

Нардеп від Закарпаття став одним із найактивніших за результатами роботи ВРУ в квітні
Народний депутат від Закарпаття Роберт Горват увійшов до п’ятірки найбільш активних членів парламенту, згідно з результатами роботи у квітні.

 

Про це повідомляє видання Слово і Діло.

За інформацією видання, у квітні законотворча діяльність політиків значно активізувалася й у Верховній Раді було зареєстровано 122 проекти законів. З них президент України ініціював 2, Кабінет міністрів – 17, народні депутати – 103 документи.

Традиційно лідерами за кількістю поданих до Ради законопроектів стали члени фракції «Блоку Петра Порошенка», які підготували 45 законодавчих ініціатив. До трійки переможців у квітні також увійшли нардепи від БПП Роман Мацола та Андрій Шинькович, які розробили по 13 законопроектів, а також Михайло Довбенко, що подав 12 документів. Сергій Рудик та Роберт Горват написали по 11 документів.

Ще один представник Закарпаття у парламенті – Валерій Лунченко – підготував 8 законопроектів.

Зауважимо, що більшість законопроектів співавторства Роберта Горвата, зареєстрованих минулого місяця, стосуються підтримки та соціального захисту українців, що постраждали від військових дій на Донбасі, регулювання діяльності вітчизняної лісової галузі та, традиційно, окремих питань митного та податкового спрямування.

Прес-служба народного депутата України Роберта Горвата

 

04 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів