В Ужгороді відбулася вже 2-га зустріч представників КМЄС в Україні з керівництвом Апеляційного суду Закарпаття

В Ужгороді відбулася вже 2-га зустріч представників КМЄС в Україні з керівництвом Апеляційного суду Закарпаття
Напередодні, 3 травня, в приміщенні Апеляційного суду Закарпатської області відбулась друга робоча зустріч представників Консультативної місії Європейського Союзу в Україні з керівництвом суду, під час якої продовжилось обговорення питання співробітництва, зокрема, участі суддів Закарпатської області у реалізації другого етапу проекту «Інституційна реформа прокуратури».

 

Також формулювались окремі блоки проблемних питань, які виноситимуться на обговорення круглого столу, як такі, що потребують детального вивчення, обговорення, аналізу  та узагальнення.

У складі делегації КМЄС в Україні до Закарпаття прибули: старший радник з питань прокуратури Трун Гюндерсен, спеціаліст з питань реформи прокуратури Володимир Головатенко та спеціаліст з питань реформи прокуратури Дмитро Богдан.

Апеляційний суд на цій зустрічі представили – голова суду Ганна Фазикош та заступник голови суду Федір Вотьканич.

Як зазначив Трун Гюндерсен, етап робочих зустрічей покликаний визначити коло проблемних питань, які виникають, як у практичному так і теоретичному аспекті, сформулювати їх для подальшого обговорення в окремі блоки, щоб проблеми здійснення правосуддя можна було розглядати комплексно.

За результатами проведення робочих зустрічей та сформульованих на них проблемних питаннях Консультативною місією Європейського союзу в Україні планується, у червні поточного року, проведення круглого столу в рамках реалізації другого етапу проекту «Інституційна реформа прокуратури»  за участі судових та правоохоронних органів області.

За повідомленням прес-служби Апеляційного суду Закарпатської області

 

04 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів