Підозрюваний у вбивстві неповнолітній закарпатець перебуватиме під вартою до 2 липня

Підозрюваний у вбивстві неповнолітній закарпатець перебуватиме під вартою до 2 липня
Так вирішив Апеляційний суд Закарпатської області.

 

На розгляді слідчого судді Ужгородського міськрайонного суду клопотання правоохоронців щодо продовження строку тримання під вартою для неповнолітнього підозрюваного в умисному вбивстві.

Слідчим суддею заслухано думку сторін та враховано особливу тяжкість інкримінованого злочину. Тож, задля належної процесуальної поведінки підозрюваного, прийнято рішення про продовження строку дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 2 липня 2018-го року.

До слова, за 20-ть днів до закінчення строку тримання під вартою, визначеного апеляційною інстанцією області, до Ужгородського міськрайонного суду надійшло клопотання від прокуратури щодо продовження терміну перебування малолітнього підозрюваного за гратами. Проте, під час підготовки вказаного клопотання, правоохоронцями допущено грубе порушення процесуального законодавства, що унеможливило розгляд вказаного клопотання по суті. Тож, за ухвалою суду від 27 квітня, матеріали справи були повернуті прокуратурі для усунення недоліків.

Наразі, строк дії запобіжного заходу продовжено і підозрюваний в умисному вбивстві односельчанина триматиметься під вартою до 2 липня поточного року. Можливість внесення застави не визначено.

За повідомленням прес-служби Апеляційного суду Закарпатської області

 

04 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів