Ужгород біжить Wings for Life World Run!

Ужгород біжить Wings for Life World Run!
Біжи разом зі всім світом, де б ти не був. Будь частиною глобального забігу – 6 травня 2018 о 14:00.

 

Wings for Life World Run – це всесвітній благодійний забіг, метою якого є збір коштів для пошуку методів лікування травм спинного мозку. Учасники стартують одночасно по всьому світу, об’єднуючи 6 континентів. Серед бігунів – початківці, досвідчені бігуни, професійні спортсмени та учасники у інвалідних візках. 

Унікальною особливістю забігу є те, що учасники біжать не ДО фінішу, а ВІД нього. Автомобіль-кетчер (Catcher Car), який є «рухомою фінішною прямою», слідує за учасниками у заданому темпі. Для учасника гонка закінчується, коли його наздоганяє автомобіль-кетчер. Останні чоловік та жінка, яких наздожене автомобіль-кетчер, оголошуються Глобальними чемпіонами!

ЯК ДОЛУЧИТИСЯ ДО ЗАБІГУ В УКРАЇНІ?

Завантажуй мобільний додаток WINGS FOR LIFE WORLD RUN та біжи зі всім світом, де б ти не був.

Навіть ті, хто не мають нагоди пробігти в одному з офіційних місць проведення події, можуть долучитись і взяти участь в індивідуальному APP RUN забігу, використовуючи мобільний додаток – WINGS FOR LIFE WORLD RUN. Завантажити додаток можна тут: http://www.wingsforlifeworldrun.com/int/en/organized-app-runs/

Де б ви не були, з додатком ви біжите за власним маршрутом, але одночасно зі всім світом, розділивши досвід втечі від віртуального автомобіля-кетчера. 6 травня 2018 року обирай свій власний маршрут і точно в той же час, що і весь світ, - о 14:00 (11:00 UTC) - бери участь.

БАЖАЄШ БІГТИ З МОБІЛЬНИМ ДОДАТКОМ, АЛЕ РАЗОМ З ІНШИМИ УКРАЇНЦЯМИ?

В Ужгороді також пройде спільний забіг з мобільним додатком - Wings For Life World Run APP RUN UZHHOROD: https://www.wingsforlifeworldrun.com/int/en/app-run-uzhhorod/

Збір учасників починається 6 травня з 11 ранку в Боздоському Парку.

Старт – одночасно зі всім світом – о 14:00.

Деталі Ужгородського забігу: https://www.facebook.com/events/167273793924765/

 

05 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів