Як англійський мандрівник популяризує наш рідний край

Як англійський мандрівник популяризує наш рідний край
Один раз побувавши на Закарпатті – не забудеш його ніколи!

 

Днями на просторах інтернету з’явився один із перших відеороликів про туристичне Закарпаття для англомовної аудиторії, який озвучив іноземець.

Один раз побувавши в нашій області – не забудеш її ніколи. Так вважає і мандрівник Алекс Стемп, який ще на початку двотисячних років відвідав Україну і після цього ще неодноразово повертався, досліджуючи її принади.

Зокрема і краєві люди, природа та місця вразили мандрівника одразу.  Ще кілька років тому британець об’їхав Карпати на велосипеді і згодом написав про це книжку, презентуючи у 2013 році і в Україні.

Нагадаємо, вона має назву «The Ukraine Carpathians: Europe’s last great wilderness», що в перекладі означає «Українскі Карпати: остання крупна дика місцевість Європи». Написав її британець із власних спостережень. Враження від подорожей Карпатами упорядкував в виданні, яке опісля надрукував у друкарні в Кембриджі власним коштом.

Що стосується нової хвилі популяризації Закарпаття, то цього разу Алекс Стемп гуляючи Міжгірським районом, розповідає про переваги та родзинки області.  Стемп часто подорожує Карпатами, багато  фотографує, знімає відео про цікаві і гідні уваги українські туристичні принади.

Задля розвитку туризму на Закарпатті мандрівник знову заговорив про Україну. Цього разу, спільно з Агентством регіонального розвитку та транскордонного співробітництва, створив англомовний відеоролик, де Алекс Стемп розповідає про озеро Синевир – найбільше озеро Українських Карпат, яке розташоване в Міжгірському районі, та його околиці.

Джерело: "Фенікс Слово"

 

06 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів