УЗЕ Закарпаття: корупції в регіоні — НІ!

УЗЕ Закарпаття: корупції в регіоні — НІ!
За перші чотири місяці 2018 року працівниками Управління захисту економіки в Закарпатській області Департаменту захисту економіки Нацполіції України відносно посадовців різних рівнів було складено 104 адміністративні протоколи за вчинення корупційних правопорушень та направлено їх до суду.

 

За результатами судових розглядів, визнано винними у скоєнні правопорушень, пов’язаних з корупцією 54 посадовця різного рівня, з них: 1 державний службовець категорії «Б», 27 працівників правоохоронних органів, 16 депутатів міських, сільських та селищних рад, а також 10 чиновників інших органів влади.

За рішеннями судів накладено штрафи на загальну суму 62 тис. 900 грн.

Серед складених цього року протоколів пов’язаних з корупцією переважна їх більшість відносно працівників правоохоронних органів, серед яких значна частина - працівники Держлісгоспів області, а також депутатів сільських та селищних рад, посадовців юридичних осіб публічного права.

Серед осіб на яких були складені протоколи пов’язані з корупцією є і працівники суду, митниці ДФС, посадова особа ГУДФС у Закарпатській області, прикордонної служби, посадові особи органів місцевого самоврядування, державної екологічної інспекції, басейнового управління водних ресурсів річки Тиса та інші.

Звертаємось до всіх жителів та гостей області: повідомляйте про всі відомі факти корупції до Управління захисту економіки в Закарпатській області ДЗЕ НПУ. Чим більше таких маячків – тим більше можливостей побороти корупцію.

Нагадуємо з корупцією потрібно боротися, бо корупція завжди має прізвище і не має значення рівень цього чиновника.

Більше того, слід наголосити, що відповідно до чинного законодавства вчинення державним службовцем адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, що підтверджується рішенням суду, яке набрало законної сили, є підставою для припинення державної служби, у зв’язку із втратою держслужбовцем права на державну службу. Окрім того, притягнення до відповідальності за корупційне правопорушення унеможливлює подальший вступ таких осіб на державну службу протягом трьох років з дня набрання відповідним рішенням суду законної сили.  

Наша адреса: м.Ужгород, вул. Можайського, 3

Конт. тел.: 099-763-00-36 та 099-509-01-02

УЗЕ в Закарпатській області ДЗЕ НПУ

 

07 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. літун 2018-05-07 / 17:30:43

    "Роботяги"- 2-й рік щось там вовтузяться в аеропорту ужгорода а толку немає. Що не знають куди 20 млн. власті закопали? і нічого путнього не зроблено - бо вчились у Потьомкіна..