Які роботи запланували на сьогодні комунальні та інші міські служби в Ужгороді

Які роботи запланували на сьогодні комунальні та інші міські служби в Ужгороді
Сьогодні в Ужгороді працівники підприємства «Закарпателектробуд» міняють лампи вуличного освітлення в мікрорайоні Радванка, в провулках Музейному, біля Горянської ротонди.

 

«УжАгромікс» косить на Студентській і Православній набережних, площі Богдана Хмельницького, стриже живопліт на Слов’янській набережній та на вулиці Небесної Сотні. Також садять квіти – сальвії, бегонії, цинерарії на площі Народній.

Комунальне підприємство КШЕП ремонтує світлофор на перехресті вулиць Василя Верещагіна та Юрія Гагаріна. Вночі працівники цього підприємства та «АВЕ-Ужгород» проводили механізоване прибирання вулиць, зараз двірники КШЕПу, працівники «АВЕ», «Управління житлом», «Прибиральник Плюс», «УжБудСервісу», «Хаус Менеджмент Групп» прибирають на своїх дільницях.

Працівники «УжБудСервісу» також косять на вулицях Минайській та Олександра Можайського, ліквідовують несанкціоноване сміттєзвалище на вулицях Василя Сурікова, Павла Пестеля, у провулку Залізничному, на Минайській, 28, Марії Заньковецької, 9,7,3.

Комунальне підприємство УККП проводить роботи на Пагорбі Слави – підготовку до урочистостей до Дня перемоги над нацизмом.

Продовжується також капітальний ремонт на площі Шандора Петефі – роблять щебеневу основу, ставлять кам’яну бруківку, проводять врізку у водопровідну мережу. На вулиці Юрія Гагаріна роблять капремонт тротуарів – ставлять ФЕМ-плитку, бордюри. У рамках реконструкції вулиці Олександра Можайського на перехресті 8 Березня і Минайської проводять підготовчі роботи, ставлять бордюри, роблять щебеневі основи, стоянки, ставлять ФЕМ-плитку на тротуарах.

Сьогодні також проводять поточний ремонт вулиць Другетів, Доманинської, Шумної, Олександра Грибоєдова, Кошицькій, Університетській, а на вулицях Минайській і Міклоша Берчені роблять ремонт асфальтобетонного покриття струменевим методом («Патчматік»)

Будівельна компанія «Антрол» продовжує капремонт частини вулиці Перемоги – роблять зливову каналізаційну мережу і реконструкцію площу Георгія Кірпи – облаштовують зелену зону, встановлюють дорожні знаки, вивозять будівельне сміття.

Джерело: Ужгородська міська рада у ФБ

 

07 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів