Закарпатські патрульні знайомились із досвідом роботи поліції в місті Кошице

Закарпатські патрульні знайомились із досвідом роботи поліції в місті Кошице
Впродовж тижня, патрульні Закарпаття, проходили практичне стажування в місті Кошице. Візит, здійснили з метою обміну досвідом роботи правоохоронних органів, взаємної практики, налагодження партнерських зв’язків між ДПП та муніципальною поліцією міста Кошице, підвищення рівня публічної безпеки та правопорядку.

 

Зустрілися з виконуючим обов’язків мера міста, начальником муніципальної поліції, заступником начальника муніципальної поліції, а також із віце прем’єр-міністром Словацької Республіки паном Ріхардом Раш. На зустрічі обговорили загальні питання несення служби поліцейськими міста Кошице та поліцейськими Закарпаття.

Поліцейські відвідали центральний офіс муніципальної поліції міста Кошице, ознайомилися з матеріально-технічним забезпеченням, а також з поліцейською системою відеонагляду.

Інспекторам продемонстрували транспортні засоби поліцейських Словацької Республіки, велосипеди та спеціальні мопеди, які використовуються для патрулювань у місті.

Патрульні відвідали навчально-тренувальний центр муніципальної поліції міста Кошице, де мали змогу ознайомитися з особливостями навчального процесу, філософією навчання поліцейських, а також побували в тирі, де вдосконалили власні навички у застосуванні табельної зброї.

В результаті, освоїли та порівняли основні напрямки роботи поліції та забезпечення публічної безпеки в Україні та Словацькій Республіці. Загалом, поїздка виявилась дуже насиченою і позитивною. Дякуємо колегам за гостинність.

Патрульна поліція Закарпатської області

 

07 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів