Юна номінантка „Зореграю -2018” звітувала в Ужгороді персональною виставкою

Юна номінантка „Зореграю -2018” звітувала в Ужгороді персональною виставкою
Напередодні, 7 квітня, біля меморіальної дошки З.С.Баконію урочисто відкрилася перша персональна виставка Катерини Великої. Краща юна художниця „ПАДІЮНу” за версією благодійного проекту підтримки юних талантів „Зореграй” представила на виставці близько 70 робіт.

 

Роботи вражають щирістю, яскравою палітрою кольорів, знанням композиції побудови малюнка та різноманітною тематикою. На малюнках юної майстрині – наче живі,  тваринки та казкові звірятка, чарівні будиночки, пейзажі, архітектурні мотиви, тематичні композиції.

Дівчина малює з п’яти років, спочатку займалася у відомого педагога та художниці Турак А.А., а зараз її наставницею є Анастасія Стецюк, яка  відзначила, що дівчина дуже талановита і працьовита художниця, яка з внутрішнім здивуванням та безпосередністю зображує у своїх малюнках різнобарвний таємничий світ. 

Привітати 12-річну Катерину з відкриттям персональної виставки прийшли її друзі та рідні, педагоги та гуртківці „ПАДІЮНу”. Завідувач відділу образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва Андрій Надь привітав юну художницю з творчим дебютом та зазначив, що талановита дівчина є багаторазовою учасницею та переможницею міських, обласних та всеукраїнських конкурсів.    

„Ми пишаємося, що в нашому палаці такі талановиті діти і робимо все для того, аби підтримати юні обдарування та створити умови для їх розвитку”, - зазначила завідувачка методичного відділу „ПАДІЮНу” та координатор проекту підтримки юних талантів „Зореграй” Мирослава Черленяк. Отже, запрошуємо всіх відвідати виставку, зарядитися позитивом та художньою атмосферою і підтримати юну художницю на початку її творчого шляху.

Джерело: "ПаДіЮн"

 

08 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів