Гвалтівників юної закарпатки суд "закрив" ще на 30 діб

Гвалтівників юної закарпатки суд "закрив" ще на 30 діб
А загалом їм, як учасникам групового згвалтування, загрожує до 12 років ув’язнення.

 

Вчора, 7 травня, слідчим суддею Мукачівського міськрайонного суду у закритому судовому засіданні розглянуто клопотання старшого слідчого СВ Мукачівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області у кримінальному провадженні внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань від 10 березня 2018 року про продовження строку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою особам, які підозрюються у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 152 КК України.

Раніше цією ж судовою інстанцією було повідомлено про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів щодо осіб, які підозрюються у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 152 КК України, а саме зґвалтування неповнолітньої, вчинене групою осіб, що карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років.

Вивчивши матеріали додані до клопотання, заслухавши позицію сторін, взявши до уваги особливу тяжкість вчиненого злочину та наявність ризиків, передбачених ст.177 КПК України слідчим суддею продовжено строк запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 30 днів.

За повідомленням прес-служби Мукачівського міськрайонного суду

 

08 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів