Через 230 пачок сигарет закарпатець залишився без авто

Через 230 пачок сигарет закарпатець залишився без авто
Учора в пункті пропуску «Дзвінкове», що на кордоні з Угорщиною прикордонники спільно з митниками виявили чергову спробу незаконного переміщення через кордон тютюнових виробів.

 

Під час перевірки легкового автомобіля марки «Рено», який прибув у пункт пропуску під керуванням 26- річного громадянина України, виходячи з аналізу та оцінки ризиків, у правоохоронців виникла підозра щодо ймовірного перевезення у даному транспортному засобі заборонених предметів чи матеріалів. Відтак прикордонники вирішили поглиблено оглянути автомобіль із залученням службової собаки. Саме службова собака, натренована на виявлення тютюну, вказала прикордонникам на сховок, з якого дістали 231 пачку сигарет «Rothmans». Тютюнові вироби знаходились у спеціально виготовлених тайниках, розміщених у передніх колісних арках автомобіля.

Відповідно до чинного законодавства, приховані від прикордонно-митного контролю тютюнові вироби та легковий автомобіль «Рено» 2004 року випуску вилучили. Сума оцінки конфіскату склала майже 115 тисяч гривень.  

Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

 

09 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів