Невідомі нападники вчинили вуличний розбій у місті над Латорицею

Невідомі нападники вчинили вуличний розбій у місті над Латорицею
Напад стався вечірньої пори у п’ятницю в провулку Олександра Духновича

 

Оперативно затримали чоловіка, причетного до пограбунку перехожого, працівники патрульної поліції спільно зі співробітниками кримінальної  поліції Мукачева. За фактом відкритого викрадення чужого майна розпочали розслідування.

Вчора ввечері, близько 22.00 год, на лінію «102» надійшло повідомлення від 55-річного мешканця селища Чинадієво Мукачівського району про те, що його пограбували невідомі.

Правоохоронці слідчо-оперативної групи, які негайно прибули за викликом встановили, що на провулку Духновича у м.Мукачеві до чоловіка підійшли невідомі. Намагаючись розпочати розмову, один з них силою вирвав з рук чоловіка поліетиленовий пакет з особистими речами.

На пошуки грабіжника за зовнішнім описом були орієнтовані наряди поліції. За пару годин особу грабіжника працівники поліції встановили і затримали. Ним виявися 48-річний місцевий мешканець. Раніше він притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

За вказаним фактом у поліції  розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.186 ККУ (Грабіж, поєднаний з насильством). Крадений телефон і гроші, як речові докази правоохоронці вилучили. У справі триває  слідство.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

09 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів