Нацгвардійці в Ужгороді вже випробували на міцність нове тренінгове містечко

Нацгвардійці в Ужгороді вже випробували на міцність нове тренінгове містечко
Гвардійці, що проходять строкову службу у 2 Галицькій бригаді Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України, випробовували на міцність нове тренінгове містечко, яке нещодавно з’явилось на території батальйону, — у місті Ужгороді.

 

Під час занять, які проводить психолог батальйону, гвардійці ходили по «мосту довіри», випробовували себе у вільному падінні та вчились відчувати один одного.

«Різні елементи цього містечка настільки цікаві, що саме заняття проходить дуже швидко, - розповідає солдат Микола Магдич. – Можу зізнатись, що я б з радістю кілька разів повторював деякі елементи, бо вони як гра, яка дає дуже позитивні результати».

Гвардійці вчились колективно приймати рішення та діяти спільно. Саме це є досить важливим у військовому колективі, де хлопці пліч-о-пліч живуть тривалий термін.

«Нове тренінгове містечко – це необхідна вимога сучасності, - розповідає командир батальйону підполковник Олег Конопляник. Наша мета мати психологічно сумісний колектив, який буде якісно виконувати покладені на нього завдання. Військовослужбовці відтепер мають змогу не лише згуртовуватись за допомогою практичних тімбілдингів, а й виконувати релаксаційні вправи після робочих буднів».

Аліна Новікова, Нацгвардія України

 

10 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів