П’яного тернополянина на чужій автівці "стопорнули" патрульні на Закарпатті

П’яного  тернополянина на чужій автівці "стопорнули" патрульні на Закарпатті
Працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували за минулу добу два випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння - в місті Берегово й Берегівському районі.

 

У місті Берегово працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «BАЗ-2109» зі слідами пошкодження на лобовому склі й передньому бампері. Керував чужим автомобілем житель міста Тернопіль, який не був пристебнутий паском безпеки й перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 2,33 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування.

У селі Яноші Берегівського району правоохоронці зупинили мікроавтобус марки «Fіаt Scudо», водій якого, місцевий житель, не був пристебнутий паском безпеки. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 0,3 проміле алкоголю. Правоохоронці склали на правопорушника адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

 

10 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів