Ужгородські студенти у пошуках майбутньої роботи завітали на завод "Ядзакі"

Ужгородські студенти у пошуках майбутньої роботи завітали на завод "Ядзакі"
Для гостей підготували ознайомчу презентацію та екскурсію виробництвом, у ході яких студенти дізналися про тонкощі робочого процесу, можливості працевлаштування й перспективи кар’єрного зростання

 

Пересвідчитися в тому, що математика – широкий профіль, який дає змогу працювати не тільки у сфері освіти, а й на керівних посадах різних установ, днями мали нагоду студенти матфаку УжНУ. Молодь відвідала один із найбільших заводів Закарпатського краю – «Yazaki».

Вісімнадцятеро студентів і студенток IV–V курсів у супроводі заступника декана матфаку Павла Мулеси та старшого викладача Марії Ломаги ознайомилися з потужностями заводу. Зовсім скоро молодь зійде зі студентської стежки й постане перед вибором робочого місця, тож не дарма вже тепер придивляється до пропозицій закарпатського ринку праці.

Для гостей підготували ознайомчу презентацію та екскурсію виробництвом, у ході яких студенти активно цікавилися тонкощами робочого процесу, можливістю працевлаштування й перспективами кар’єрного зростання.

– Нам розповіли, над чим працює завод, хто є замовниками продукції (а це, між іншим, дуже впливові компанії в автомобільній сфері), показали, як відбувається процес виробництва запчастин. Я вважаю, що «Ядзакі» дає новоспеченим випускникам добрий досвід роботи в компанії міжнародного рівня, – каже один із екскурсантів Андрій Корпош.

П1ятикурсниця матфаку Оксана Зубанич теж ділиться враженнями від побаченого:

– Я, як майже випускниця, перебуваю в стадії пошуку себе й сфери майбутньої діяльності. Тому мені було цікаво відвідати це підприємство. Про «Ядзакі» багато читала й чула від знайомих, але хотілося на власні очі побачити, як тут усе відбувається. Була вражена, зізнаюся, масштабами виробництва й кількістю працівників. Та найбільше здивування в мене викликало те, що тут працює дуже багато жінок – близько 75%, як нам розповіли. А ще мені дуже сподобалися умови, які пропонують персоналу.

Ксенія Шокіна, Медіацентр УжНУ

 

10 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів