Інтим за 800 гривень: поліція викрила на звідництві 21-річну мешканку Іршавщини

Інтим за 800 гривень: поліція викрила на звідництві 21-річну мешканку Іршавщини
Правоохоронці з’ясували, що за надання інтимних послуг 21-річна звідниця та її 37-річна подруга-виконавиця отримали 800 гривень. На сьогодні за фактом звідництва відносно молодшої фігурантки розпочате кримінальне провадження, а старша – виконавиця замовлення, понесе адміністративну відповідальність.

 

Вчора, 10 травня, працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, спільно з іршавськими колегами зафіксували у готелі райцентру факт звідництва та проституції. 

В рамках оперативно-розшукових дій, правоохоронці встановили, що 21-річна мешканка села Лисичево, для надання сексуальних послуг, звела 37-річну ужгородку з клієнтом. Чоловік познайомився з фігурантками у мережі Інтернет.

Попередньо домовившись про зустріч у готелі, за свої послуги жінки попросили грошову винагороду. Йдеться про суму 800 гривень, які фігурантки мали намір розділити між собою. 

Однак протиправним діям жінок, завадила поліція, котра на місці задокументувала факт злочину. 

Наразі відносно 21-річної іршавчанки відкрито кримінальне провадження за статтею 302 Кримінального кодексу України, тобто створення або утримання місць розпусти і звідництво. Її ж 38-річна подруга понесе відповідальність, згідно з Кодексом України про адміністративні правопорушення. 

Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

11 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів