Обвинувальний акт щодо закарпатського "комірника" наркотичного зілля вже в суді

Обвинувальний акт щодо закарпатського "комірника" наркотичного зілля вже в суді
Скільки "світить" закарпатцю?

 

Працівники управління протидії наркозлочинності спільно з правоохоронцями Мукачівського відділу поліції в рамках обшуку виявили наркотики у 22-річного мешканця Мукачева. Заборонені речовини вилучили, фігуранту провадження повідомили про підозру, а справу з обвинувальним актом скерували до суду.

В рамках кримінального провадження співробітники управління протидії наркозлочинності ГУНП в Закарпатській області спільно з мукачівськими колегами провели санкціонований судом обшук у помешканні мукачівця. Під час огляду помешкання підозрюваного правоохоронці виявили 4 одноразові шприци, згорток фольги та поліетиленові пакетики із білою кристалічною речовиною, ймовірно, психотропним засобом – метамфетаміном. Вага вилученого порошку склала близько 28 грамів. Також працівники поліції виявили насіння рослини, схожої на коноплю, вагою близько 5 грамів, і два пристрої для куріння.

Заборонені речовини під час проведення слідчих дій за місцем проживання фігуранта справи поліцейські вилучили. Причетному до зберігання наркотиків мешканцю районного центру слідчі повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 1 статті 309 (Незаконне зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Справу з обвинувальним актом скерували до суду.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

11 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів